Kauden päätöstilaisuudessa palkittiin jälleen onnistujia ja mahdollistajia
SeuraJulkaistu: 23.05.2024 16.00

Kauden päätöstilaisuudessa palkittiin jälleen onnistujia ja mahdollistajia

FoPS Junioreiden kauden 2023–2024 päätöstilaisuutta vietettiin tiistaina 21.5. Forssan Yhteislyseolla. Tilaisuudessa palkittiin jälleen onnistujia ja mahdollistajia. Iso kiitos lähes viidellesadalle vihreäpaitaiselle harrastajalle hienosta kaudesta – tulevalla kaudella jatketaan taas jääurheilua vihreällä sydämellä!


Osallistumismitalit: Ringettekoulu ja OP-kiekkokoulu sekä U9-joukkue

Sarjaosallistumismitalit ringette: RG, RF ja RE

Ringeten Länsi-Suomen sarjan pronssimitalit: RD


Tsempparit ringette

RG:

Olivia Kossi: Innokas pelaaja ja ahkera harjoittelija, taistelee peleissä aina loppuun asti, huomio joukkuekaverit.

Nelli Lähteenmäki: Ottaa muut huomioon, kehittynyt pelaajana, todella hyvää pelinlukua ja joukkuepelaamista, yrittää aina parhaansa.

RF:

Aada Aro: yrittää aina täysillä, positiivinen asenne harjoitteluun, tulee toimeen kaikkien kanssa, harjoitellut myös maalivahtina oloa tällä kaudella.

Roosa Nieminen: Hyvällä asenteella treeneissä. Yrittää loppuun asti.

RE:

Helvi Lilja: Tekee aina kaiken täysillä ja huolellisesti. Rohkea; haastaa, harhauttaa tai menee vaikka läpi. Sitkeä; ei anna ikinä periksi ja tekee aina parhaansa. Ei isoin mutta varmaankin joukkueen pippurisin.

Miina Näppinen: On puolustuksen tukipilareita. Tekee sovitut asiat treeneissä ja peleissä. Ei luista asioista ja antaa kaikkensa. Kehittyi kauden edetessä. Esimerkillinen peluri jäällä ja jään ulkopuolella.

RD:

Emma Hintsanen ja Fanni Korpisaari: Tunnolliset treenaajat, jotka tekevät kentällä ja kentän ulkopuolella täysillä aina joukkueen etua ajatellen.

RC:

Lyyli Nuutinen: Ahkera harjoittelija, joka haluaa kehittyä joka treenissä. Antaa aina kentällä kaikkensa joukkueen eteen ja on kehittynyt isosti tiimipelaajana. Ei pelkää eläytyä peliin ja kannustaa joukkuekavereita.

Oona Sofia Tabell: Joukkuepelaaja isolla J:llä. Löysi kauden alkaessa uuden vaihteen harjoitteluun. Ei tee kopissa itsestään suurta numeroa, mutta on kentällä näkyvä pelaaja tsemppaamalla kaveria ja pelaamalla kovaa sekä fiksua ringetteä.

RB:

Ilona Rinne: Esimerkillinen kapteeni, joka pisti aina itsensä likoon täysillä, niin harjoituksissa kuin peleissä. Tsemppasi aktiivisesti joukkuetovereitaan sekä johti joukkuettaan urheilullisella esimerkillä hyvin. Nosti kauden aikana hyvin esiin harjoittelun kehityskohteita ja tarpeita B-joukkueen osalta.

Jenny Kinsella: Esimerkillinen harjoittelija, alkaen oheisista jatkuen jäiden loppuun asti. Peleissä hyvän pelisilmän omaava ja aktiivinen puolustaja, joka pystyi myös tukemaan hyökkäyksiä tarvittaessa. Harvoin nähtiin peleissätilannetta, missä Jenny hävisi 1:1 tilanteen vastustajalle. Nosti kauden aikana hyvin esiin harjoittelun kehityskohteita sekä tarpeita B-joukkueen osalta.

REDU:

Hanna Laitila ja Luna Reunanen

LADY:

Maaret Lahtinen: yksi joukkueen teräsmummoista on sisukas ja lähes aina treeneissä. Taistelutahtoa löytyy peleissä.

Annakaisa Tuusa: on tullut samalla taidolla takaisin, millä aikoinaan jäi pois. Voi pelata mitä pelipaikkaa tahansa ja taistelee aina loppuun asti.


Tsempparit jääkiekko

U9:

Joonas Kuusisto: ”kebab-kuusisto”, pelaa iloisella mielellä ja rullakebabin kiilto silmissä, vaikka tulos näyttäisi toivottomalta. Mahtavat kommentit ja letkautukset pukukopissa saa kanssapelaajat nauruun ja tsemppiin…

Eliel Hakala: ”elkku”. Pelaaja, joka treenaa ja pelaa pelit alusta loppuun keskittyen. Tsemppaa penkillä ja kopissa, ei anna tuloksen vaikuttaa seuraavaan vaihtoon. Hyvä joukkuepelaaja, mukava kaveri.

U10:

Justus Mäkelä: Aina positiivisella asenteella jäällä ja jään ulkopuolella. Omalla asenteellaan luo loistavaa joukkuehenkeä. Kehittynyt kauden aikana huimasti.

Sasha Roine: Joukkueen aktiivisimpia treenaajia. Kova halu oppia uutta ja kehittyä. Jaksaa tsempata muita, joka tapahtumassa, eikä luovuta koskaan

U11:

Jyry Siltainsuu: Antaa joka vaihdossa kaikkensa joukkueen eteen. Voitontahto aina tapissa. Maali nälkää riittää ja tehopisteitä ropisee. Tämän pelaajan suusta ei kuule ikinä, että tänään ei jaksa.

Jaakko Eerikäinen Kehittynyt kauden aikana isoja steppejä. Tekee kentällä aina asioita mitä valmennus pyytää. Hyvä pelikäsitys, haistaa maalipaikat ja osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

U12:

Levi Kallio: on kehittynyt pelaajana ja aina iloisena tulossa treeneihin ja haluaa kehittyä pelaajana.

Aapo Hieperi: Todellinen joukkuepelaaja antaa aina kaikkensa ja kannustaa muita niin peleissä kuin treeneissäkin tekemää parhaansa

U14:

Jerry Häivälä ja Kasper Kuusisto

U16:

Axil Tuomola ja Oskari Mikkola

U18:

Jasper Haavisto: Kehittyi kauden aikana yhden leuan pojasta viiden leuan mieheksi. Kauden aikana paransi peliään paljon ja nousi voittavaksi vahdiksi ollen hyvä tuki joukkueelle viimeisenä lukkona. Ei turhia puhu, teot puhuivat puolesta.

Santeri Korpisaari: Unelmavävy jatkoi siitä mihin viime kausi päättyi. Esimerkillinen käytökseltään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Isojen pelien pelaaja, kun tarvittiin maaleja, niin nousi silloin esille ja teki tarvittavat kaapit.

U20:

Miiro Haapio: Vahvaa työntekoa vaihdosta ja pelistä toiseen. Jättää aina jäälle kaikkensa.

Jaakko Harju: Kehittyi kauden aikana isoin harppauksin. Vahvaa kamppailu pelaamista.


Henkilökohtaiset ja joukkuepalkinnot

Maajoukkue-edustukset:

Vilja Mäkelä U21 nuorten maailmanmestari, Ilona Rinne U18, Jenni Siltanen U18 sekä Sini Mäkelä U18 maalivahtivalmentaja ja Arla Andersson U18 joukkueenjohtaja.

Vuoden erotuomari jääkiekko:

Hannu ”Kole” Leikkilä

Vuoden erotuomari ringette:

Jenna Koivu: Jenna on viheltänyt aluesarjojen pelejä tasaisen varmasti, mutta koko ajan kehittyen jo useamman vuoden ajan. Tällä kaudella hän pääsi myös tuomaroimaan C-nuorten SM-turnaukseen ensimmäistä kertaa.

Vuoden yhteistyökumppani:

Kylmäkeskus Sami

Vuoden seuratyöntekijä:

Esa Jaakkola

Vuoden huoltajat:

Mika Vahos U14 ja Jari Peltola REDU

Vuoden joukkueenjohtajat:

Sami Siltainsuu U11 ja Jasse Elo RC

Vuoden maalivahdit:

Jasper Haavisto U18 ja Jenni Siltanen RB/REDU

Vuoden joukkueet:

RC Suomen mestarit ja U18 Mestis alempi mestarit

Vuoden pelaajat:

Vilja Mäkelä REDU ja Eemeli Kulmala U18

Vuoden valmentaja:

Emma Willman RC

Vuoden sykähdyttävin hetki:

U18 joukkueen lopputurnaus Forssassa ja dramaattiset finaalivaiheet


Suomen Ringetteliitto myönsi 18.5. Kisakalliossa järjestetyssä kevätkokouksessa ansiomerkkejä ringetessä ansioituneille henkilöille. Forssalaisessa ringetessä mukana vaikuttaville henkilöille myönnetyt ansiomerkit:

Kultainen ansiomerkki:
Anu Pitkänen
Lea Mäkelä

Hopeinen ansiomerkki:
Mika Ahonen
Miia-Mari Nuutinen

Pronssinen ansiomerkki:
Mari Sami
Erkki Tervomaa
Päivikki Tervomaa
Heikki Uusi-Kämppä
Sini Mäkelä
Arla Andersson