​FoPS Juniorit yhteistyöhön Tapparan kanssa
SeuraJulkaistu: 08.11.2023 10.33

​FoPS Juniorit yhteistyöhön Tapparan kanssa

FoPS Juniorit Ry on solminut yhteistyösopimuksen Tapparan junioriorganisaation kanssa. FoPS Junioreiden johtokunta vahvisti maanantaina kokouksessaan yhteistyön ja sopimus on nyt virallisesti solmittu.

”Tämä on tärkeä askel junioreiden kehitysprojektissa”, kertoo seuran puheenjohtaja Niko Järvi. ”Olemme määrätietoisesti pyrkineet edistämään seudullista yhteistyötä ja tätä kautta tarjoamaan laajemmin mahdollisuuksia niin kilpa- kuin harrastetason jääkiekkoiluun. Yhteistyö Tapparan kanssa lisää näitä mahdollisuuksia merkittävästi”, Järvi lisää.

Konkreettisti yhteistyö Tapparan kanssa tulee näkymään muun muassa valmentajakoulutuksina, yhteisinä kehitystapahtumina sekä esimerkiksi kiekkokoulussa vierailevana Tapparan maskotti Tapsuna. FoPS Junioreille tarjoutuu yhteistyön kautta myös ainutlaatuisia mahdollisuuksia Tapparan liigapeleihin Nokia Areenalla.

”Meille tärkeää oli löytää kumppani, jonka kanssa jaamme saman käsityksen yhteistyön tavoista”, toiminnanjohtaja Anssi Rantanen kertoo. ”Keskustelut Tapparan kanssa olivat alusta asti helpot ja välittömät. Tappara haluaa meidän jatkavan alueellisena toimijana ja kehittävän pelaajia koko junioriputken läpi. Meillä on jo pitkälti kaikki puitteet kunnossa siten, ettei pelaajien tarvitse lähteä nuorena muihin seuroihin. Seurana pystymme nyt jo tarjoamaan Mestis-tason juniorikilpakiekkoa. Toki mielellämme tuotamme muutaman SM-tason juniorin vaikka Tapparan käyttöön”, vinkkaa Rantanen.

”FoPS on pitkät perinteet omaava seura, joka on onnistunut kehittämään toimintaa voimakkaasti viimeisen parin vuoden aikana. Näemme, että yhteistyössä voimme mahdollistaa yhä houkuttelevamman ja laadukkaamman kiekkoyhteisön jokaiselle juniorille”, kertoo Tappara ry:n toiminnanjohtaja Kari Aaltonen.

Yhteistyösopimus seurojen välillä on toistaiseksi voimassa ja sen jatkoa arvioidaan yhdessä aina kausittain. Sopimus astuu voimaan heti ja ensimmäiset yhteiset tapahtumakutsut Tapparalta ovat jo saapuneet FoPS Junioreille.

Lisätietoa:

Toiminnanjohtaja Anssi Rantanen Fops Juniorit Ry. 050 331 9097

Puheenjohtaja Niko Järvi Fops Juniorit Ry. 050 910 3000

Toiminnanjohtaja Kari Aaltonen, Tappara ry, kari.aaltonen@tappara.fi