FoPS Juniorit ry rekrytoi junioripäällikön
SeuraJulkaistu: 05.05.2022 18.36

FoPS Juniorit ry rekrytoi junioripäällikön

Junioripäällikön tehtävänä on varmistaa seuran strategian mukainen urheilutoiminta ikäluokissa U8-U12 sekä vastata Leijona-kiekkokoulun ja luistelukoulun toiminnan kehittämisestä. Lisäksi hän vastaa seuran matalankynnyksen harrastepolun suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta. Seuran urheilutoimen päätoimisena työntekijänä junioripäällikkö osallistuu myös urheiluakatemiatoiminnan aamuvalmennukseen, seurojen erikoisjäille sekä seurojen järjestämille leireille. Junioripäällikkö osallistuu alueen seurayhteistyön kehittämiseen ja toteuttamiseen. Työ vaatii tekijältään hyviä vuorovaikutustaitoja, suunnitelmallisuutta, omatoimisuutta, johtamistaitoja sekä kiinnostusta seuran toimintaympäristön ja itsensä kehittämiseen. Lisäksi junioripäälliköltä edellytetään kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta. Eduksi katsotaan liikunta-alan koulutus sekä valmentajakoulutus. Valittu työntekijä tekee läheisesti yhteistyötä seuran valmennuksen koordinaattorin, seurayhteisön taitovalmentajan, ringetten valmennuspäällikön sekä seuran toiminnanjohtajan kanssa.

Valittavan henkilön pääasiallinen työskentelypiste on Forssan jäähalli. Työ vaatii liikkumista lähialueiden jäähallien välillä. Ajokortti ja oman auton käyttö välttämätöntä. Valittavan työntekijän tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Tehtävän mukainen toimi alkaa 1.8.2022. Tehtävä on päätoiminen. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus 19.5.2022 mennessä osoitteeseen anssi.rantanen@fopsjuniorit.fi

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Eemeli Parikka

eemeli.parikka@fopsjuniorit.fi

0504732221