​Emma Ahonen FoPS Junioreiden somevastaavaksi
SeuraJulkaistu: 12.01.2022 12.09

​Emma Ahonen FoPS Junioreiden somevastaavaksi

Emma Ahonen FoPS Junioreiden somevastaavaksi

FoPS Junioreiden henkilöstö kasvaa, kun forssalainen 20-vuotias Emma Ahonen aloittaa seuran somevastaavana.

Ahonen on käynyt seuran pelaajapolun aina luistelukoulusta ringettenaisiin ja pelaa tällä hetkellä Ringette Edustuksessa. Hän toimii pelaamisen ohella joukkueensa somevastaavana ja hoitaa viestintävastaavan tehtäviä yhdessä pelaajakollega Tytti Nyrösen kanssa. Viestintävastaavan rooliin kuuluu muun muassa yhteyshenkilönä toimiminen Ringetteliiton ja oman joukkueen välillä sekä lajin näkyvyyden parantaminen paikallisissa medioissa.

– Sisällöntuotto, markkinointi sekä viestintä etenkin urheilumaailmassa ovat kiehtoneet minua jo pidempään. Tietotaito -pohjani nojaa tällä hetkellä pitkälti itsenäiseen jatkuvaan oppimiseen, Ringetteliiton pr-koulutukseen sekä kokemukseen. Ajatuksissa on myös aloittaa sivutoiminen opiskelu näiden aiheiden ympärillä, vaikka toki tällä alalla kokemus on valttia, Ahonen pohtii.

– Työt on jo aloitettu, mutta suunnittelu ja muut valmistelut tulevat viemään aikaa. Itse sisällön tuottaminen ja some-kanavien päivittämien saa siis vielä hetken odottaa. Kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla, vinkkaa Ahonen.