Ringettekoulu - käy loppukausi ilmaiseksi
3.3.2021 9.47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ringettekoulu jatkuu normaalisti vielä ainakin maaliskuun ajan - ilmaiseksi!

Ringettekoulu on luistelukoulu, jossa luistelutaitoja opetellaan leikkien avulla. Lisäksi opetellaan ringeten alkaeita ja päästään myös oppimaan miten ringetteä pelataan puolikkaalla kentällä. Liikuntataitojen lisäksi ryhmässä harjoittelu kehittää sosiaalisiataitoja ja siellä solmitaan usein uusia ystävyyssuhteita.

Liikunnalla on entistä tärkeämpi merkitys lasten terveydelle. Se vaikuttaa myönteisesti lapsen kasvuun ja kehitykseen. Liikunnallisen elämäntavan syntyminen lapsuudessa ja sen säilyttäminen läpi nuoruuden on sijoitus tulevaisuuteen.

Ringettekoulun jälkeen lapsi voi halutessaan jatkaa ringeten harrastusta seuran juniorijoukkueissa.

Ringettekoulussa tarvittavat varusteet

Ringettekoulussa lapsille riittää alkuun varusteeksi kypärä, luistimet ja käsineet. Muita varusteita voi hankkia myöhemmin. Käytettyjä varusteita kannattaa kysyä omalta seuralta. Ringettemailan lapsi saa lainaan ringettekoulusta.

Maaliskuussa joka lauantai klo 11-12, poikkeuksena su 7.3. klo 11-12

Fops ringettekoulu Forssan jäähallissa joka lauantai klo 11-12, poikkeuksena vko 9, jolloin ringettekoulu pidetään sunnuntaina 7.3. klo 11-12. Ringettekouluun saavutaan kahden jäähallin välissä sijaitsevasta ovesta. Pukeminen tapahtuu ringettekoululle valikoituneessa pukuhuoneessa ja jäälle siirrytään sisäkäytävää pitkin. Jäähallille saapuessa pyydetään ottamaan huomioon hyvä hygienia, riittävät turvavälit sekä maskin käyttö. Kipeänä jäähallille saapuminen on ehdottomasti kielletty. Lisäksi pyydämme pukukoppeihin saapumaan vain välttämättömät ihmiset, vanhemmat pääsevät seuraamaan ringettekoulua jäähallissa väljästi. Tervetuloa!

Ringettekoulu on loppukauden ajan ilmainen!


Lisätietoja: Juniorivalmennuspäällikkö Emma Willman p.0451860001, emma.willman@fopsjuniorit.fi


   
Lisää uutisia
Fops juniorit ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat