Uusia Mv-varusteita Ringette F-joukkueelle
4.12.2020 10.09 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kuvassa ringette F-joukkue ja valmennuspäällikkö Sini Mäkelä.

Ringette F-junnuille uudet maalivahdin patjat

FoPS junioreiden valmennuspäällikkö Sini Mäkelä kysyi noin kuukausi sitten, tarvitsisivatko F-junnut uusia maalivahdin varusteita. Edelliset olivat ainakin 10 vuotta vanhat ja remmejä niissä oli rikki.

FoPS juniorit lupasivat osallistua patjojen hankinnasta aiheutuviin kuluihin, koska haluavat osaltaan olla tukemassa pieniä maalivahteja. Uudet patjat ovat kevyemmät kuin vanhat, ja ne on myös helpompi laittaa tyttöjen jalkoihin. Lions Club Forssa lähti tukemaan ringetteä, koska laji on pieni ja heidän mielestään se oli hyvä syy tukemiseen. Asenne Ry ja PK ompelukone varastomyynti lähtivät mukaan myös. Lisäksi saimme tukea yritykseltä, joka haluaa pysyä nimettömänä. FoPS ringette F haluaa kiittää kaikkia sponsoreitaan.

Tytöt saivat patjat, kilvet ja maalivahdin mailat joululahjaksi pikkujouluissa muutama viikko sitten. Itse joulupukki ennätti ne tytöille tuomaan. 5 tyttöä on ennättänyt jo uusia varusteita kokeilla ja hyväksi ovat ne todenneet. Yksi sanoi, että nyt tulee torjuttua kaikki, koska ovat niin hyvät. Uusista maalivahdin varusteista riittää iloa monille nykyisille ja tuleville harrastajille.


   
Lisää uutisia
Fops juniorit ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat