Satakunnan uudet suositukset
SeuraJulkaistu: 26.11.2020 00.00

Satakunnan uudet suositukset

Satakunnan alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä on tänään antanut oheisessa linkissä sekä sen alla näkyvän suosituksen:

https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19

Suositus harrastustoimintaan

Harrastustoiminnassa suositellaan joukkueurheilun ja kontaktilajien kilpailutoiminnan rajaamista vain omalle alueelle. Rajoitus ei koske yksilö- tai ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja I-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Muistutetaan, että harrastuksissa huomioidaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeet hygieniasuosituksista ja turvaväleistä(Kuuntele)(Kuuntele).

Harrastustoiminnassa ja julkisten tilojen käytössä on huolehdittava, että osallistujien ja seurueiden on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa.

Suomen Jääkiekkoliitto on maaliskuussa alkaen tinkimättömästi noudattanut kaikkia viranomaisten määräyksiä ja suosituksia. Yllä oleva suositus koskee kaikkia Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella toimivia seuroja ja tarkoittaa seuraavaa alkaen huomisesta ja ensi vaiheessa 6.12. saakka:

  • Naisten Liigan ottelut pelataan normaalisti.
  • Naisten Mestiskarsinnan ottelut pelataan normaalisti.
  • Miesten Satakunnan Sairaanhoitopiirin Suomi-sarjan (Karhu HT) kotiottelut siirretään, siirrot tehdään tänään.
  • Kaikki Satakunnan Sairaanhoitopiirin II-div, III-div, ja IV-div ne ottelut, joissa vastustaja on Satakunnan Sairaanhoitopiirin ulkopuolelta, perutaan tai siirretään tänään.
  • Kaikki Satakunnan Sairaanhoitopiirin miesten ja naisten harrastesarjaottelut, joissa vastustaja on Satakunnan Sairaanhoitopiirin ulkopuolelta, perutaan tai siirretään. Päätöksen tekee Länsirannikon alueen vastuuhenkilöt, ja muutokset tehdään ensi tilassa.
  • U20 SM ja Mestis pelataan normaalisti.
  • U18 SM ja Mestis pelataan normaalisti
  • U16 SM ja Mestis pelataan normaalisti
  • Satakunnan Sairaanhoitopiirin kaikkein muiden ikäluokkien ne ottelut, joissa vastustaja on Satakunnan Sairaanhoitopiirin ulkopuolelta, perutaan tai siirretään tänään huomioiden sarjojen päättymisajankohdat.

Pyydämme, että kaikki kysymykset korona-asioihin liittyen joukkuetasolta kohdistetaan seuraan ja seuran koronavastaava / toiminnanjohtaja tiedustelee asiaa tarvittaessa liitosta.