Fops U9 Klaukkalan Hockey Nightissa
16.11.2020 21.13 Uutiset / U9

Fops U9 Klaukkalan Hockey Nightissa

Lauantaina 14.11 Forssalaiset matkasivat Klaukkalaan Kurran vieraaksi. Kyseessä oli harjoituspelit. Kurraa vastaan pelattiin aiemmin jo ennen sarjan alkua Forssassa, joten vastustajan korkea laatu oli tiedossa. Koronasta johtuen, katsomosta uupui se kuuluisa kuudes pelaaja, kun karkelot vietettiin tyhjälle hallille. Tämä ei sinällään haitannut, sillä Kurra oli järjestänyt erinomaisen live-lähetyksen otteluista. Erityisesti vihreää sydäntä lämmitti korkea laatuinen kiekkotuntemus ennakkostudion isäntien osalta. Suuren maailman tyyliin myös päävalmentaja Rinne vieraili ruudussa kuitenkaan paljastamatta taktiikkakirjasta liikaa vastustajalle. Koska päälähetys kattoi jo ansiokkaasti Fopsin vihreän peliryhmän edesottamukset keskitytään tässä ottelukatsauksessa enemmän valkoisen peliryhmän peleihin. Sen verran sanottakoon vihreän peliryhmän peleistä, että maalissa debytoinut Eetu Sulonen liikkui sulavasti ja pysäytti kiekot vakuuttavasti. Rinne keräsi valtaosan Fopsille merkityistä maaleista ja jo ennakkoon Kurran pelkäämä Sulander hoiti puolustuksen sekä syvänpään pelotteen kovalla lyöntilaukauksella. Vihreä peliryhmä saalisti Klaukkalasta 6-5 voiton ja 8-8 tasapelin.

Valkoinen peliryhmä kohtasi ensimmäisessä pelissä Kurran sinisen peliryhmän ja jo alkulämmittelyssä kävi selväksi ettei kyseessä ole mikään puistokävely. Kurra oli viime kerrasta selvästi sisuuntuneempi ja kentälle lähetettiin seuran kirkkain keihään kärki. Keskimitalta päänverran Fopsilaisia pidemmät Klaukkalalaiset laittoivat luistinta liikkeelle ja valmentaja Järvi sai kuuluvalla äänellä herättää omiaan, jotta vauhdissa pysyttiin. Tuusan tekemä avausmaali loi vain hetkellistä helpotusta, sillä Kurra tuli alle minuutissa tasoihin. Kurran taitavassa luistelussa pysyttiin kuitenkin mukana ja pahimmilla hetkillä Fopsin maalilla erinomaisesti torjunut Hakala piti joukkuetta pystyssä. Erityisen pitelemätön oli Kurran kolmikko Heikkinen - Posa - Mahkonen herrojen vastatessa Kurran kaikista 11 maalista. Vastaavasti Fopsilta maalinteossa onnistuivat Tuusa kolme, Järvi J. neljä ja Grietens, Sarajärvi ja Järvi B. kukin yksi. Ottelu siis päättyi täpärästi 11-10 Fopsin tappioon.

Toisessa pelissä vastaan luisteli Kurran valkoinen peliryhmä. Maalilla Kurralla seisoi jo ensimmäisessä pelissä auringon pimentänyt Savolainen. Vauhtia oli myös tässä pelissä, mutta maalivahdit molemmissa päissä pitivät pelin pienimaalisena. Kurran terävä luistelu, sekä vahva prässääminen toivat kuitenkin tulosta ja Fops valkoiset kaatuivat pelin päätteeksi luvuin 6-4. Fopsin maaleista vastasi Järvi J. hattutempun arvoisesti ja Tuusa yhdellä osumallaan. Kurralta Lyytinen kirjautti itselleen puolet joukkueensa maaleista.

Kaiken kaikkiaan pelit olivat erittäin laadukkaat ja antoivat hyvän vastuksen molemmille joukkueille.

Fopsin vihreän peliryhmän pelit pääsee katsomaan osoitteessa: https://solidsport.com/kurra-hockey-innostumisvaihe/games/g/b90gx8nn


   
Lisää uutisia
Fops juniorit ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat