Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin pandemiaryhmän suosituksen noudattaminen
27.10.2020 15.22 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin Pandemiaryhmän suosituksen noudattaminen

Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin Pandemiaryhmä on julkaissut alla olevasta linkistä löytyvän suosituksen jota SJL ja sen jäsenseurat ovat velvoitettuja noudattamaan. Suositus koskee tässä vaiheessa aikuisten (yli 18 v.) ryhmäharrastustoimintaa. Olemme eilen pyytäneet lisätietoja aiheesta ja tällä käsitetään kaikkea pelitoimintaa poislukien kilpasarjat, jotka toistaiseksi liitto määrittelee.

https://www.khshp.fi/uutiset/kanta-hameen-pandemiaryhma-suosittaa-rajoituksia-aikuisten-ryhmaharrastustoimintaan-sisatiloissa/

Olemme olleet Pandemiaryhmän kanssa tiiviissä yhteistyössä ja tässä alla toimintaohje kuinka edetään. Nämä suositukset ovat voimassa toistaiseksi. KHSHP tiedottaa mikäli Kanta-Hämeessä siirrytään nykyisestä kiihtymisvaiheesta leviämisvaiheeseen tai perusvaiheeseen jolloin suositukset ja rajoitukset joko tiukentuvat tai poistuvat.

Sarjatasot ja ikäluokat joita nämä suositukset koskevat:

Miesten II-div, III-div ja IV-div.

Miesten ja naisten harrastekiekko, myös muut kuin liiton tai sen jäsenseurojen järjestämät harrastesarjat

U22 sarjat

U19 sarjat

Suositus koskee koko harrastamista joten joukkueet eivät myöskään pelaa sarjaotteluita KHSHP:n alueen ulkopuolella.

Yllä mainittujen sarjojen ottelut siirretään liiton toimesta ensi vaiheessa aikaväliltä 28.10.-11.11.

Miesten divisioonien ottelut sekä U22 ja U19 ottelut siirtää Kai Halme ja Pirkka Antila. Hämeenlinnan harrastekiekon osalta ottelusiirrot tekee Jouko Mattila/Seppo Vuolteenniemi. Ottelusiirrot tehdään tänään/lähipäivinä, seuratkaa tulospalvelusta muuttuvia tietoja.

Sen sijaan U20 sarjat jatkuvat kilpasarjan määritelmien mukaisesti liiton ja THL;n suositusten mukaisesti ja alueella olevien yleisörajoituksin.

U18 ja nuorempien sarjat jatkuvat normaalisti alueella olevien yleisörajoitusten puitteissa kilpailusääntöjen sallimilla pelaajilla.

Harjoittelu:

Harjoittelua voidaan jatkaa oheisen KHSHP:n suosituksen määrittelemissä rajoissa. Tämä tarkoittaa että ryhmäkoon on oltava alle 20 henkilöä ja turvaväleistä on huolehdittava harjoittelussa. Suosittelemme yksilöharjoittelun painottamista esim. pienryhmissä tai rastiharjoituksina.

Jääkiekkoliitto


   
Lisää uutisia
Fops juniorit ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat