Koronapassi käyttöön FoPS Juniorit ottelutapahtumissa
SeuraJulkaistu: 03.12.2021 00.00

Koronapassi käyttöön FoPS Juniorit ottelutapahtumissa

FoPS Juniorit ottaa käyttöön koronapassin ottelutapahtumissaan. Muilta osin ottelut järjestetään täysin normaalisti. Käytäntö on voimassa toistaiseksi. Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Forssassa sekä muualla Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella otetaan käyttöön kokoontumisrajoituksia sisätiloissa järjestettäviin yleisötilaisuuksiin 4. joulukuuta alkaen. Järjestelyn myötä FoPS:n kotiottelut ovat jatkossakin mahdollisimman turvallisia ja vastuullisesti järjestettyjä.

KORONAPASSI

Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu kolmesta osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:

  • Koronarokotustodistus (2 rokoteannosta)
  • TAI testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos maks. 72 h aiemmin)
  • TAI todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista

Koronapassin käyttö

Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka voi ladata osoitteesta kanta.fi (kirjautuminen sivun yläreunassa).

  • Koronapassin voi näyttää puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai paperille tulostettuna. Otathan huomioon, että pelkkä QR-koodi ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä.
  • Koronapassin esittämistä vaaditaan 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.
  • Koronapassi tarkastetaan Forssan jäähallin sisäänkäynnillä ennen lipunmyyntiä.
  • Koronapassin esittämisen yhteydessä tulee varautua esittämään kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Vastauksen useimpiin koronapassiin liittyviin kysymyksiin näet kanta.fi -sivustolta tästä linkistä.

MUITA OHJEITA OTTELUTAPAHTUMIIN SAAPUVILLE

Muilta osin ohjeistukset säilyvät samanlaisina, kuin aiemminkin kuluvalla kaudella. Kasvomaskin käyttö ei ole pakollista, mutta kuitenkin suositeltavaa alueellisen linjauksen mukaisesti.