FoPS Juniorit kiekkokoulu
SeuraJulkaistu: 26.08.2021 00.00

FoPS Juniorit kiekkokoulu

Tervetuloa FoPS Junioreiden kiekkokouluun!

Kiekkokoulu on pääosin 14-16 syntyneille tarkoitettu erittäin matalan kynnyksen aloitus lajin pariin ja oppia myös leikin kautta luistelutaitoa. Aloitamme sunnuntaina 19.9.2021 klo. 10.00-11.15 ja tästä eteenpäin joka sunnuntai joulutaukoon asti. Kertoja tulee olemaan n. 35 ja pyrimme myös pelaamaan 2-4 pelitälliä muita alueiden joukkueita vastaan. Myös vanhempia ja nuorempia aloittavia pelaajia otetaan mukaan kiekkokoulu toimintaan. Nuorin sarjassa aloittava joukkueemme on alle yhdeksän vuotiaat U9 joukkue.

Hinta on kevätkaudelta 75€ ja tämä sisältää harjoitus/pelipaidan FoPS Juniorit logolla, pullon, pelipassin, jäsenmaksun, vakuutuksen, ohjauksen.

Laskutamme koulun myöhemmin laskulla.

Minimi varustus on luistimet, kypärä ja kaulasuoja. Myös koko varustusta suositellaan jos se löytyy. Lainamailoja löytyy jos omaa ei vielä ole. Seuralla on myös muutamia settejä lainavarusteita näitä voit tiedustella ohjaajilta.

Innokkaille vanhemmille myös tarjolla ohjaajan paikkoja kiekkokoulun parissa FoPS Juniorit opastaa ja kouluttaa ohjaajat alkuun. Ilmoitathan halukkuudesta lomakkeessa.

Ohessa linkki ilmoittautumiseen: https://www.fopsjuniorit.fi/jaakiekko/joukkueet/85...

Lisätiedot:

Anssi Rantanen, anssi.rantanen@fopsjuniorit.fi, p. 0503319097