Fops Ringeten joukkueet kaudelle 2021-2022
25.3.2021 12.51 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Fops Ringette on kääntänyt katseita jo tulevaan. Ilmoittaudu kauden 2021-2022 joukkueisiin.

Seurassa on käännetty katseita jo tulevaan kauteen ja sen järjestelyihin. Tulevalla kaudella perustamme kaikki joukkueet BSM-joukkuetta lukuun ottamatta. Uutena joukkueena perustetaan G-joukkue ringettekouluikäisille lapsille, jotka kuitenkin haluavat jo päästä tutustumaan enemmän ringeten pelaamiseen. Uusi kausi starttaa virallisesti 1.5. joukkueesta riippuen toiminta aloitetaan kesän aikana tai vasta jääkauden alkaessa kesän jälkeen.

Uutena käytäntönä mukaan otetaan joukkueisiin ilmoittautuminen. Jokaiseen joukkueeseen tulee ilmoittautua, vaikka edellisillä kausilla olisi jo ollut mukana toiminnassa. Ilmoittautumisien kautta lisäämme lasten vanhemmat heille suunnattuun tiedotusryhmään joukkueen toimintaa koskien. Edustusjoukkueelta ei vanhempien yhteystietoja vaadita. Tällä tavalla varmistamme seuran puolesta, että kaikki kiinnostuneet pääsevät varmasti jouhevasti mukaan toimintaan ja saavat kaiken tarvittavan tiedon.

Tiistaina 30.3. klo 18.30 järjestetään kaikille toiminnasta kiinnostuneille lapsille, nuorille sekä heidän vanhemmilleen zoom-tilaisuus. Tilaisuudessa käydään lyhyesti läpi seuran sekä jokaisen perustettavan joukkueen kuulumiset ja järjestelyt. Kysymyksien esittäminen on myös mahdollista ja erittäin toivottavaa. Toivomme, että mahdollisimman moni vanhempi pääsee osallistumaan tilaisuuteen.

Linkki tilaisuuteen: https://us02web.zoom.us/j/86384564212

Kuvaukset tulevan kauden joukkueista:

Ringettekoulu on suunnattu 2012-syntyneille tai nuoremmille tytöille, jotka haluavat kerran viikossa tutustua luistelun sekä ringeten saloihin. Koulu ei tapaa kesällä, toiminta alkaa vasta syksyllä jää-harjoitusten alkaessa. Ilmoittautuminen ringettekouluun alkaa myös syksyllä.

Ringette G on suunnattu 2014-2015-syntyneille tytöille, jotka jo osaavat hieman luistella ja haluavat tutustua ringetteen. Joukkue treenaa 1-2 kertaa viikossa jää-harjoittelukauden aikana, turnauksia pelataan kauden aikana noin 3-5 joukkueen toiveiden mukaan. Joukkueessa on tarkoitus tutustua ringettekoulua enemmän pelaamiseen sekä joukkueen kanssa toimimiseen.

Ringette F on lähtökohtaisesti suunnattu 2013-2012-syntyneille tytöille. Myös nuoremmat tytöt, jotka jo osaavat luistella ja haluavat osallistua useampaan tapahtumaan viikossa ovat tervetulleita. Joukkue treenaa noin 3 kertaa viikossa ja pelaa Ringetteliiton alaista F-sarjaa. F-sarjassa turnauksia kauden aikana on noin 3-6, peliryhmiä on kaksi: enemmän- ja vähemmän pelanneet lapsen taso huomioiden.

Ringette E on suunnattu 2011-2010-syntyneille tytöille. Joukkueella on noin 3-4 tapahtumaa viikossa ja se osallistuu Ringetteliiton alaiseen E-sarjaan. Sarjapelejä kauden aikana kertyy noin 15-20.

Ringette D on suunnattu 2009-2008-syntyneille tytöille. Joukkue treenaa noin 4 kertaa viikossa ja osallistuu Ringetteliiton alaiseen D-sarjaan, sarjapelejä kauden aikana kertyy noin 20. Tulevalla kaudella D-joukkue treenaa yhteisessä treeniryhmässä C-joukkueen kanssa.

Ringette C on suunnattu 2007-2006-syntyneille tytöille. Joukkue treenaa noin 4 kertaa viikossa ja osallistuu Ringetteliiton alaiseen C-sarjaan sekä tähtää osallistumaan CSM-turnaukseen. Tulevalla kaudella C-joukkue treenaa yhteisessä treeniryhmässä D-joukkueen kanssa.

Ringette Edustus on suunnattu 2003-syntyneille ja vanhemmille tytöille/naisille. Joukkue on pelaa valtakunnallista Ykkössarjaa.

Ringette Lady on naisille suunnattu ringeten harrasteryhmä. Harrastajat määrittävät itse mahdolliset tavoitteet ja kuinka paljon treenejä järjestetään. Kaudella 2020-2021 Ladyt osallistuivat Ringetteliiton alaiseen Lady-sarjaan. Tällä hetkellä treenit ovat tauolla, mutta tarkoituksena on jatkaa toimintaa jälleen syksyllä. Ilmoittautumista ei avata, mutta ilmoitamme kun treenit saadaan jälleen pyörimään.

Lähtökohtaisesti seurassamme pelataan lapsen oman ikäisille suunnatussa joukkueessa. Muutamia poikkeuksia on kuitenkin vuosittain. Huomioithan siis ilmoittautumisessa, että ilmoittaudut oman ikäluokan joukkueeseen. Kuitenkin jos valmennuspäällikön kanssa on sovittu muusta järjestelyistä huomioithan myös tämän. Mikäli kysyttävää ilmenee ota yhteys valmennuspäälliköihin.

Haemme myös valmentajia mukaan kaikkien joukkueiden toimintaan!

Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä valmennuspäälliköihin: Emma Willman, p.0451860001, emma.willman@fopsjuniorit.fi TAI Sini Mäkelä, p.0407656828, sini.makela@fopsjuniorit.fi

Ilmoittaudu joukkueisiin alta:

</iframe>

</div>
   
Lisää uutisia
Fops juniorit ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat