Ringette Edustus, Naisten ykkössarja

LuKi82 - Fops   1 - 7

Luvian jäähalli

Kausi avattiin jykevällä voitolla

Parin kuukauden tauon jälkeen oli hienoa päästä taas pelaamaan. Ensimmäisessä erässä fopsilaiset laukoivat paljon, mutta maaleja ei tullut yhtään. Toisessa erässä Luvia aloitti maalinteon. Fops tasoitti reilun minuutin päästä Aada Sipposen ylivoimamaalilla. Muutama minuutti tästä Linda Mikkola teki 1-2 maalin Luvian maalivahdin avatessa renkaan suoraan hänelle. Tämän jälkeen FoPS pysyikin johdossa. Mikkola teki ottelussa hattutempun. 2 maalia tehtiin alivoimalla. Lopputulos oli 1-7. Laura Kari torjui ottelussa 41 kertaa ja hänet palkittiin joukkueen parhaana pelaajana.

Kaiken kaikkiaan Fopsin peli oli tauon jälkeen todella hyvää ja valmennuksen mukaan pelaajat noudattivat pelitaktiikka täydellisesti. Ensi viikonloppuna pelataan tuplaviikonloppu.

Tilastot
LuKi82

1 - 7

0 - 01 - 30 - 10 - 3
21'MaaliSipponen Aada
21'MaalisyöttöLaakso Katja
21'MaalisyöttöMäntysaari Helmi
24'MaaliMikkola Linda
26'MaaliMikkola Linda
26'MaalisyöttöTossavainen Elli
32'MaaliPohjolainen Iina
32'MaalisyöttöMikkola Linda
47'MaaliTossavainen Elli
47'MaalisyöttöNyrönen Tytti
49'MaaliMikkola Linda
49'MaalisyöttöTossavainen Elli
56'MaaliSipponen Aada
56'MaalisyöttöLaakso Katja