Ringette Edustus, Naisten ykkössarja

Rauman lukko - Fops   4 - 5

Äijänsuon harjotusjäähalli Rauma

FoPSille pisteet sarjanavauksesta

Ringette ykkössarjan alkusarja polkaistiin käyntiin lauantaina 19.9. FoPS ringette edustus vieraili Raumalla ja haki sieltä kauden avausvoiton ja kaksi pistettä. Ensimmäinen erä oli tasainen. FoPSilaisille tarjottiin ylivoimaa heti pelin alkuun, mutta maalinteossa onnistuivat raumalaiset kahdesti. Toisessa erässä FoPS tasoitti pelin 2-2 Linda Mikkolan ja Elli tossavaisen maaleilla. Tauolle lähdettiin tasatilanteessa. Kolmas erä oli Fopsilaisten paras. Tara Repo vei FoPSin 2-3 johtoon erän alussa. Erän loppupuolella raumalaiset tasoittivat kahden pelaajan ylivoimalla 3-3. Fopsin Linda Mikkola kuittasi 8 sekunnin päästä tilanteen 3-4 alivoimalla. Neljännessä erässä molemmat joukkueet tekivät vielä maalit. Loppunumerot olivat 4-5 ja pisteet ensimmäisestä ottelusta matkasivat Forssaan.

Tilastot
Rauman lukko

4 - 5

2 - 00 - 21 - 21 - 1
19'MaaliMikkola Linda
19'MaalisyöttöTervomaa Pinja
28'MaaliTossavainen Elli
28'MaalisyöttöRepo Tara
33'MaaliRepo Tara
33'MaalisyöttöKaattari Terhi
33'MaalisyöttöTossavainen Elli
43'MaaliMikkola Linda
43'MaalisyöttöTervomaa Pinja
48'MaaliTossavainen Elli
48'MaalisyöttöRepo Tara