Ringette Edustus, Naisten ykkössarja

Fops - VG-62  3 - 5

Kilpahalli

VG-62 vei pisteet

VG-62 lähti pelin alkuun vahvasti. FoPSin maalivahti Laura Karilla oli ensimmäisessä erässä peräti 21 torjuntaa. VG-62: n maalivahti torjui vain 4 kertaa. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli kuitenkin 0-0. Ottelun ensimmäisen maalin teki toisessa erässä FoPSin Terhi Kaattari. FoPSin johtoa ei kestänyt kauaa, kun VG-62 jo tasoitti 1-1. Ottelun pitkälle erätauolle lähdettiin VG-62:n johdossa 1-2. Kolmannessa erässä vastustaja karkasi jo 1-4 johtoon, mutta FoPS onnistui tasoittamaan tilanteeksi 3-4 Iina Pohjalaisen ja Elli Tossavaisen maaleilla. Tämän enempään FoPSin kiri ei tällä kertaa riittänyt ja Naantalilaiset tekivät numeroiksi vielä 3-5. FoPSin maalivahti Laura Kari torjui ottelussa 57 kertaa ja VG-62:n maalivahti 35 kertaa. Pelit jatkuvat sunnuntaina Luvialla.

Tilastot

3 - 5

VG-62
0 - 01 - 22 - 30 - 0
18'MaaliKaattari Terhi
18'MaalisyöttöHakala Alexandra
37'MaaliPohjolainen Iina
37'MaalisyöttöMikkola Linda
38'MaaliTossavainen Elli