Ringette Edustus, Naisten ykkössarja

Fops - Jyske  5 - 5

Kilpahalli

FoPS vei pisteen jyskeeltä

Tänään nähtiin vauhdikasta ja hyvää ringetteä Forssassa, kun vieraaksi saapui Laitilan Jyske. FoPSin Iina Pohjalainen aloitti maalinteon Pinja Tervomaan hyvän karvauksen päätteeksi. Jyske tasoitti pelin muutaman minuutin jälkeen ja toiseen erään mentiin 1-1 tilanteessa. Toisessa erässä FoPS onnistui maalinteossa kolme kertaa. Katja Laakso teki 2-1 maalin ylivoimalla. Aada Sipponen ja Elli Tossavainen onnistuivat myös ja kolmanteen erään lähdettiin FoPSin johtaessa 4-3. Kolmas erä on perinteisesti ollut FoPSille vaike ja niin tänäänkin. Peli oli ajoittain hukassa ja Jyske pääsi 4-5 johtoon. Viimeisessä erässä Terhi Kaattari onnistui tasoittamaan ylivoimalla kolmea vastaan 5-5. Enempää maaleja ei nähty, vaikka FoPSille tarjoiltiin vielä ylivoimaa erän loppuun vastustajan ottaessa rangaistuksia. Pisteet jaettiin tänään hienon ja viihdyttävän pelin päätteeksi. Ottelun parhaana palkittiin Elli Tossavainen. Laura Kari torjui yhteensä 30 kertaa. Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna lauantaina vieraissa ja sunnuntaina kotipelillä.

Tilastot

5 - 5

Jyske
1 - 13 - 20 - 21 - 0
1'MaaliPohjolainen Iina
1'MaalisyöttöTervomaa Pinja
20'MaaliLaakso Katja
20'MaalisyöttöTossavainen Elli
23'MaaliSipponen Aada
23'MaalisyöttöVirkki Jonna
23'MaalisyöttöNyrönen Tytti
24'MaaliTossavainen Elli
24'MaalisyöttöLaakso Katja
46'MaaliKaattari Terhi
46'MaalisyöttöMikkola Linda
46'MaalisyöttöTossavainen Elli