Ringette Edustus, Naisten ykkössarja

Fops - EKS  4 - 6

Kilpahalli

FoPSille jälleen tappio

FoPS edustus sai vieraakseen EKS:n Espoosta. Kotijoukkue aloitti pelin vahvasti ensimmäisessä erässä . Peli pyöri suurimman osan ajasta Espoon päässä. Erän ainoan maalin teki kuitenkin EKS erän viimeisellä minuutilla. Toisessa erässä EKS onnistui maalinteossa kahdesti. Kolmanteen erään FoPS teki hieman ketjumuutoksia ja Elli Tossavainen ja Tara Repo onnistuivatkin maalinteossa . Viimeiseen erään lähdettiin tiukasta tilanteesta 2-3. Elli Tossavainen teki vielä kaksi maalia, mutta se ei riittänyt voittoon, koska EKS onnistui maalinteossa kolme kertaa. FoPS ei onnistunut vieläkään saamaan voittoa kotipelistä. Ottelun parhaana palkittiin hattutempun tehnyt Elli Tossavainen. Pelit jatkuvat Naantalissa tämän viikon sunnuntaina.

Tilastot

4 - 6

EKS
0 - 10 - 22 - 02 - 3
36'MaaliTossavainen Elli
36'MaalisyöttöMikkola Linda
44'MaaliRepo Tara
53'MaaliTossavainen Elli
53'MaalisyöttöMikkola Linda
53'MaalisyöttöSipponen Aada
57'MaaliTossavainen Elli
57'MaalisyöttöMikkola Linda