Ringette Edustus, Naisten ykkössarja

Fops - LuKi82  6 - 8

Kilpahalli

Luvia vei tasaisen kamppailun

FoPS aloitti pelin vahvasti. FoPSin kapteeni Terhi Kaattari avasi maalitilinsä ylivoimalla. Luki tasoitti hetken päästä 1-1, mutta Kaattari teki vielä toisenkin maalin ylivoimalla. Toisessa erässä FoPSin liukas luistelija Annika Räikkönen avasi myös maalitilinsä niinikään ylivoimalla. Aada Sipponen teki myös ensimmäisen maalinsa ykkössarjassa ja Räikkönen onnistui vielä toistamiseen, joten tauolle lähdettiin FoPsin johtaessa 5-3. FoPsin F-junnut saattelivat pelaajat jäälle ja kannustivat kaksi erää edustusjoukkuetta. Kolmannessa erässä Elli Tossavainen teki maalin ja neljänteen erään lähdettiin FoPSin 6-5 johdossa. Neljännessä erässä LuKi onnistui 3 kertaa ja niin voitto meni tällä kertaa vastustajalle. FoPS edustuksen ensimmäinen kotivoitto oli lähellä, mutta jäi vielä haaveeksi. Pelit jatkuvat kuitenkin jo keskiviikkona EKS:ää vastaan.

Tilastot

6 - 8

LuKi82
2 - 13 - 21 - 20 - 3
5'MaaliKaattari Terhi
12'MaaliKaattari Terhi
12'MaalisyöttöTossavainen Elli
17'MaaliRäikkönen Annika
17'MaalisyöttöVirkki Jonna
23'MaaliSipponen Aada
23'MaalisyöttöKoivu Jenna
29'MaaliRäikkönen Annika
29'MaalisyöttöHakala Alexandra
44'MaaliTossavainen Elli
44'MaalisyöttöRepo Tara