Ringette Edustus, Naisten ykkössarja

Fops - Seiskat  5 - 7

Kilpahalli

Seiskat tänään FoPSia parempi

FoPSin Katja Laakso aloitti maalinteon 6 minuutin pelin jälkeen ja vei FoPSin 1-0 johtoon. Seiskat tasoitti minuutin päästä 1-1. Elli Tossavaisen 2-1 maalilla FoPS pääsi ensimmäiselle erätauolle johdossa. Toisessa erässä FoPSin peli oli sekaisin ja harhasyöttöjä annettiin paljon. Lisäksi jäähyt sotkivat peliä ja Seiskat tasoitti pelin 2-2 ylivoimamaalilla. FoPS siirtyi johtoon Linda Mikkolan maalilla vain 16 sekuntia Seiskojen maalin jälkeen. Seiskat onnistuivat maalinteossa vielä kaksi kertaa ja pääsivät erätauolle 3-4 johdossa. Kolmannessa erässä Seiskat tekivät ylivoimamaalin ja tilanteeksi 3-5. FoPSin Laakso onnistui alivoimalla tasoittamaan 4-5. Viimeisessä erässä tehtiin vielä kolme maalia ja pisteet menivät tästä ottelusta Seiskoille. FoPS taisteli kuitenkin hyvin loppuun asti ja kaikenkaikkiaan Forssassa nähtiin vauhdikas ja viihdyttävä ringettepeli. FoPSin parhaana pelaajana palkittiin Linda Mikkola. FoPSin maalivahti Miina Nuutinen torjui ottelussa 47 kertaa ja Seiskojen maalivahti Kaisa Juntunen 31 kertaa.

Tilastot

5 - 7

Seiskat
2 - 11 - 31 - 11 - 2
6'MaaliLaakso Katja
6'MaalisyöttöMäntysaari Helmi
10'MaaliTossavainen Elli
10'MaalisyöttöKaattari Terhi
16'MaaliMikkola Linda
16'MaalisyöttöTossavainen Elli
35'MaaliLaakso Katja
35'MaalisyöttöMäntysaari Helmi
52'MaaliMikkola Linda
52'MaalisyöttöRepo Tara