Sini Mäkelä ja Emma Willman ringeten uudet valmennuspäälliköt

16.1.2020


Fops Ringeten uudet valmennuspäälliköt aloittivat vuoden vaihteessa, onnittelut valinnasta ja tsemppiä tehtäviin!

Ringeten uusiksi valmennuspäälliköiksi on valittu Sini Mäkelä ja Emma Willman. Sini ottaa alkuvuodesta lähtien hoitaakseen kilpaikäluokkien (C- ja vanhemmat) ja Emma juniori-ikäluokkien (RK-D) valmennuspäällikön tehtävät. Onnittelut ja tsemppiä molemmille!

Tutustukaa tästä Sinin ja Emman esittelyihin, ja ottakaa reippaasti yhteyttä! Valmennuspäällikköjen yhteystiedot löytyy Seura-sivustolta.

 

Moi, olen Sini Mäkelä. Olen ollut mukana ringetessä mukana 10 vuotiaasta lähtien eli sellaiset 25 vuotta. Olen pelannut myös yhden kauden jääkiekkoa Salossa. Muutama ringettetalvi meni Raisiossa ja nyt toinen menossa Lapinlahdella, muuten olen ollut vihreäpaitaisten joukossa. Ensimmäisen kauteni pelasin kenttäpelaajana, jonka jälkeen olen visusti pysynyt tolppien välissä. Maalivahteja olen nyt valmentanut noin viisi vuotta. Jäähallin ulkopuolella olen äiti kolmelle pikkuihmiselle. Päivät työskentelen ruoan parissa ja tällä hetkellä kouluttaudun dieettikokiksi. Parasta ringetessä ja ringettejoukkueessa olemisessa on yhdessä koetut onnistumiset ja yhtälailla epäonnistumiset. Valmentajana hienointa on kun näkee valmennettavan itse huomaavan oman kehittymisen. Olitpa sitten pelaaja, toimihenkilö tai vanhempi, niin muista nauttia joka hetkestä jäällä ja kaukalon laidalla!

 

Moikka! Nimeni on Emma Willman. Parhaillaan opiskelen sekä käyn töissä Forssassa. Ringetteä olen pelannut Fopsissa aivan pikkutytöstä lähtien. Välillä pidin muutaman välivuoden kunnes siirryin valmennuspuolelle. Nyt takana on jo neljä hurjan hauskaa vuotta valmentajana Fopsissa. Tällä hetkellä valmennan ringeten E-tyttöjä. Hallilla saa aina tulla vetämään hihasta ja soittaakin saa. Ennen kaikkea kaikki uudet lajista kiinnostuneet ovat enemmän kuin tervetulleita!