Loimaan Rockets kohtasi vihreitä miehiä
Julkaistu: 09.11.2020 00.00

Isänpäivän aattona laskeutui Loimaan Rocketsin kotihalliin vieraaksi vihreitä miehiä Forssasta. Fopsin U9 joukkue ilmestyi Loimaalle kahden peliryhmän voimin. Puolen kentän pelit pyörähtivät Forssalaisittain vauhdikkaasti käyntiin, kun molemmat peliryhmät avasivat maalitilinsä alle minuutin pelin jälkeen Kallion ja Purasen maaleilla. Erityisesti Fopsin vihreä peliryhmä kiihdytti tästä vauhtia ja reilun vartin pelin jälkeen oli tilanne heille viisitoista nolla. Johdon arkkitehteinä nähtiin Peper ja Sulander, voimapakkien mättäessä maaleja vuorovedoin. Mutta ei menestys yksin heidän harteillaan levännyt. Hattutempun taituroi ensimmäisessä pelissä Rinne ja kauden kuparisen rikkoi komeasti myös Ikonen kahdella osumallaan. Kahden maalin vauhdissa oli myös Aro. Lopullisena niittinä Fopsin selvälle 11-3 voitolle toimi mainiosti maalissa torjunut Sarajärvi.

Alkuun näytti että Fopsin valkoisen peliryhmän vauhti olisi huomattavasti tasaisempaa Loimaalaisten kyydissä. Ensimmäisen pelatun vartin jälkeen tilanne oli kutkuttavasti 3-2 forssalaisten eduksi. Tiivis puolustuspeli, sekä Tuusan painovoimaa uhmaavat torjunnat pitivät Fopsin valkoiset vain hienoisessa johdossa. Parin kymmenen pelatun minuutin jälkeen Loimaalaisten raketista alkoi polttoaine loppua ja Fopsin valkoiset karkasivat omia menojaan. Tehokkaimpana pistemiehenä kentällä hääräsi Järvi J. joka meteoriitin lailla moukaroi vastustajan maaliin kuusi maalia. Loimaalaisten hyvin pelanneen maalivahdin yllättivät myös Hieperi ja Grietens, kumpikin kahdesti, sekä aivan pelin lopussa vielä Järvi B. Ottelu päättyi selvin luvuin 11-3 forssalaisille.

Toiseen peliin ei Loimaalta enää löytynyt kantorakettia ja erityisesti Fopsin valkoinen peliryhmä leikitteli helpohkon 18-2 voiton. Viimeisen toivon loimaalaisilta varasti maalilla laserin tarkasti torjunut Tuusa, sekä 11 maalia merkkauttanut Järvi J. Vastaavasti Fopsin vihreä peliryhmä sai toisessa pelissä vastusta, kun loimaalaiset taipuivat luvuin 8-5. Fopsin vihreiden tehomiehenä toisessa pelissä hääri Rinne viidellä maalilla ja voittomaalin laukoi 23. minuutin kohdalla Hakala.

Seuraavaksi Fops U9 suuntaa Klaukkalaan Kurran vieraaksi. Tällä kertaa kyseessä on harjoitusottelu ja Leijonaliiga jatkuu taas 21.11 kun Someron Sopa saapuu Forssaan vieraaksi.