Forssan Jäähalli

LUKKO jäi aukaisematta

U14 AAA Lukko – FoPS Vihreä 5-3

FoPS Vihreä kohtasi Rauman Lukon ”Back-to-back” otteluissa viikonloppuna.

Lauantaina pelattiin Raumalla jossa jäähyjen värittämässä ottelussa Lukko otti 5-3 voiton.

Miska Helenius vei Fopsin heti alussa johtoon, Lukko onnistui kuitenkin alle 10 minuutin kahdesti maalinteossa, 2-1 maali oli ylivoimamaali. Jeremi Virtanen onnistui kuitenkin vielä Nico Niemelän esityöstä tasoittamaan ottelun vielä avauserässä.

Ottelun toinen erä mentiin maaleitta mutta Lukko otti 3-2 johdon heti kolmannen erän alkuun. FoPS sai kuitenkin pian ylivoiman joka käytettiin hyväkseen, Nico Niemelä tasoitti numeroiksi 3-3. Tasoitusmaalin syöttivät Niklas Niittymäki ja Kasper Salmi.

Lukko onnistui kuitenkin laukomaan 4-3 kolmannen erän yhdeksännellä minuutilla ja varmisteli vielä voittonsa tekemällä 5-3 tyhjiin kun FoPS haki tasoitusta vaihtamalla Totti Roslöfin kenttäpelaajaan.

U14 AAA FoPS Vihreä – Lukko 2-7

Sunnuntain kotiottelussa lähdettiin vakaalla aikomuksella kuitata lauantain tappio.

Avauserässä FoPS otti 1-0 johdon, Ville Vuola syötti ja Akseli Suonpää laukoi ottelun avausmaalin ajassa 7:01. Tämä jäi avauserän ainoaksi osumaksi.

Toisen erän toisella minuutilla Lukko onnistui tasoittamaan numeroiksi 1-1 terävällä etukulmavedolla, erän alku pelattiin tasavajaalla ja Lukko pääsi juuri yv.lle kun tasoitus syntyi.

Totti Roslöf joutui FoPS maalilla torjumaan useita vaaran paikkoja jotta numerot pysyivät tasoissa. FoPS kuitenkin lähti 2-1 johtoasemassa kolmanteen erään, Matias Stepanoff avasi hyökkäyksen ja Akseli Suonpää huomasi keskellä Tuomas Karvosen joka oli nokikkain Lukon maalivahdin kanssa, tyylikäs veto ja FoPS 2-1 johtoon ajassa 27:51.

Kolmannessa erässä FoPSin peli kuitenkin hajosi ja Lukko iski kahdesti alle viiden minuutin. 2-2 ja 2-3 osumat olivat lähes toistensa kopioita. Molemmat tehtiin aivan Mv Totti Roslöfin edestä kun Raumalaiset saivat survottua irtokiekon sisään. Lukko teki ajassa 36:12 numeroiksi 2-4 jonka jälkeen FoPS-valmennus herätteli joukkuetta vaihtamalla maalille Jasper Haaviston. Jasper joutui heti kovaan paikkaan kun Lukko pelaaja karkasi läpi ja teki numeroiksi 2-5. Lukko pääsi vielä viimeisellä minuutilla helpohkosti maalipaikkoihin ja osui kahdesti joten loppunumeroiksi tulivat turhankin rumat 2-7.

FoPS Vihreä jatkaa pelejään sunnuntaina 29.11 Porissa Ässät Panthersin vieraana. Ottelu alkaa jo klo 11.30.