U14, U14 AAA alkusarja

TuTo Blue - Fops AAA

Varissuo 2

FoPS Vihreä haki voiton Varissuolta

FoPS Vihreä onnistui voittamaan TuTo Blue joukkueen U14 AAA sarjassa toistamiseen reilun viikon aikana.

Ottelun maalin teon aloitti kuitenkin kotijoukkue TuTo joka siirtyi Jesper Salevan maalin edestä tekemällä osumalla 1-0 johtoon ajassa 4:03.

Ote kuitenkin siirtyi Fopsille ja päästyään ylivoimalle syntyi tasoitusmaali alle minuutin pyörityksen jälkeen. TuTo vahti Tammisto ehti vielä Miska Heleniuksen ja Tuomas Karvosen laukausten eteen mutta paikalle tullut Jeremi Virtanen nosti kiekon verkkoon ajassa 7:!2 ja tilanne oli 1-1.

Vajaa puolitoista minuuttia myöhemmin FoPS otti 1-2 johdon. Kasper Salmi syötti Juuso Aaltoselle täyteen vauhtiin ja Juuso karkasi läpiajoon, tarkka nosto ylös ja johtoasema kääntyi meille.

FoPS iski vielä kertaalleen avauserässä, Matias Stepanoff karvasi hyvin ja kiekon saatuaan syötti keskelle Tommi Tukialle jonka sopivan korkuinen veto keskeltä upposi ohi Tammiston ja tilanne avauserän jälkeen oli 1-3.

Toisessa erässä FoPS käytti jälleen ylivoiman hyväkseen , Akseli Suonpää sai kiekon maalin takana ja pyöräytti ”vanhanaikaisella” vieraat 1-4 edelle. Maalin syöttöpisteet kuittasivat Kasper Salmi ja Ville-Veikko Vuola.

Erän lopulla TuTo pääsi yrittämään kavennusta rangaistuslaukauksesta. FoPS maalilla Totti Roslöf torjui kuitenkin hienosti Emil Kiviluodon yrityksen.

Kolmannessa erässä alkoi kotijoukkue turhautumaan ja rangaistuksia olisi voinut ehkä puhaltaa enemmänkin kuin kaksi. FoPS piti päänsä kylmänä ja varmisteli tyylikkään 1-4 vierasvoiton. Totti Roslöf venyi ottelussa 23 kertaa kiekon eteen, TuTo vahti Emil Tammisto torjui 25 kertaa. Sarjakolmonen FoPS Vihreä jatkaa otteluitaan ensi viikonloppuna kun back-to-back otteluissa kohdataan Lukko. Lauantaina pelataan Raumalla ja sunnuntaina puolestaan Forssassa.