U10 jätti kesävireen taakseen
Julkaistu: 12.08.2021 00.00

U10 jätti kesävireen taakseen

Vihdoin se päivä koitti. Pitkä kuuma kesä taipui orastavaan syksyyn ja vasta jäädytetyn kaukalon pleksit hikoilivat. Niin hikoili myös U10 joukkue totutusti vastuuvalmentaja Rinteen pillin vihellyksen tahdissa, kun jäätreenit alkoivat 5.8. Ensimmäisen vartin jälkeen ei kesästä ollut enää tietoakaan ja poikien vauhti kaukalossa sai ilman vaihtumaan niin, että suurin huuru katosi kaukalon plekseistä. Kaukalon laidalle kantautui iloista menoa ja huhut kertoivat, että muutama peluri olisi hakenut kesänaikana vauhtia niin Forssan kuin myös Espoon leireiltä. Pirteältä joka tapauksessa meno näytti eli kesällä oli tehty muutakin kuin grillaamista.

Vaikka koko ryhmä näytti iskukykyiseltä, piirtyi lehtereiltä seuranneiden asiantuntijoiden muistivihkoon suuri plussa Max Koivulan debytoinnista joukkueen parissa. Max näytti heti löytäneen kemiaa muiden pelaajien kanssa ja toi hyvää energiaa kentälle. Toisena kirkkaana valopilkkuna loisti Jokioisten suomukeisari, Leo Behm, jolla hokkari kulki niin, että luulisi ettei kaukalosta olla oltu hetkeäkään poissa. Kokonaisuudessaan ensitreenit olivat menestys. Varusteongelmia ei ilmennyt ja pojat jaksoivat hyvin koko treenin, vaikka lopussa haettiin luistelulla varmasti jokaisen maksimi.

Tästä on hyvä suunnata kohti alkavaa kautta ja pian koittavia harjoituspelejä. Itse leijonaliiga starttaa tutusti lokakuussa.

Seuran uusimmat